Pozor doktor! : dějiny medicíny v sedmi dnech - Svobodný, Petr, 1958- (Běžíliška, 2018)
Dějiny medicíny v sedmi dnech a v sedmi oblastech lékařství od pravěku až po současnost. Knížka popisuje základní období v dějinách medicíny. V sedmi kapitolách se společně s jednou rodinou seznamujeme s hlavními zdravotními problémy od pravěku po současnost a se zásadními převraty v jejich řešení. Knihu oživují vtipné básně a zajímavá grafická úprava.