Příběhostroj - Nekuda, René, 1986- (Raketa, 2019)
Inspirativní, bohatě ilustrovaná knížka, do níž je možné psát, kreslit, lepit a plnit úkoly. Díky tomu se děti stávají vypravěči svých vlastních příběhů. Originálně zpracovaná kniha rozvíjí dětskou fantazii, kreativitu, slovní zásobu. Součástí každé stránky je kratičký námět, který má čtenář za úkol rozvinout pomocí náhodně vylosovaných slov. Kniha je určena především dětem, ale do vyprávění se mohou zapojit i rodiče nebo prarodiče, inspirující může být i pro učitele apod.