Rackomix - Rezková, Milada, 1979- (Raketa v produkci nakladatelství Labyrint, 2019)
Soubor komiksových příběhů, které vycházejí v časopise Raketa, potěší malé i velké fanoušky Doktora Racka. Komiksové příhody Doktora Racka jsou vždy doplněny dvoustranou zajímavostí a inspirativních nápadů. V bonusovém příběhu se pak konečně dozvíme, kdo jsou Doktorovi rodiče.