Střípky času - Slováková, Petra, 1987- (Host, 2019)
Fantasy román líčí osudy dívky, která dokázala cestovat v čase a byla naverbována policií, aby pomáhala řešit zločiny nadpřirozeného rázu. Středoškolačka Jana si vydělává prodejem předmětů, které získává díky své schopnosti cestovat v čase. Po jedné takové cestě je zajata policií a přidělena do jednotky věnující se nadpřirozeným jevům. Během svého prvního nasazení pak čelí společně s ostatními velice mocnému nepříteli. Překvapivě ji ale ochrání nepřítelova pravá ruka, čaroděj Petr. Proč jí Petr pomáhá a jak je možné, že ji zná? Odpověď je ukryta v čase.