Dobrodružství Rychlé Veverky. - Čech, Pavel, 1968- (Petrkov, 2019)
Další komiksové album o dobrodružstvích indiánského náčelníka Rychlé Veverky. Rychlá Veverka si společně s přítelkyní Veronikou pronajme starý ateliér a Veverka začne pracovat v antikvariátu. Veronika je zvědavá, co je v tajemné kostěné krabičce, kterou před ní Veverka schovává. Krabička, ke které se váže stará indiánská legenda, je kouzelná, ovšem pro toho, kdo s ní neumí zacházet, je velmi nebezpečná. O krabičku se začnou zajímat také nekalé živly z baru u Modré ropuchy...