Takhle jsem si to teda nepředstavovala - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2019)
Kniha představuje humorně laděné povídky známé autorky humoristické literatury, jež se tentokrát věnuje problémům s bydlením. V knize obsahující čtyřicet jedna povídek se autorka zaměřila na problematiku bydlení a vše s tím spojené. Humornou formou líčí nejen koupi domu, ale popisuje zde i problémy s rekonstrukcí, podivným architektem a ještě podivnějším vedoucím stavby. Zároveň poukazuje i na to, že rekonstrukcí nic nekončí, kdykoliv se může něco rozbít nebo pokazit. A pokud Vám klid na duši nezničí starost o dům, tak rodina se o to postará určitě.