Osm múz mého života - Riebauerová, Martina, 1967- (Rozhovory (Vyšehrad), 2018)
Knižní podoba rozhovorů, které vedla novinářka Martina Riebauerová s Josefem Kouteckým, českým lékařem, zakladatelem dětské onkologie v Československu. Autorka rozdělila rozhovor do osmi tematických celků, které představují životní lásky profesora Kouteckého. Mezi ně patří vedle medicíny i zvířata, hudba, čeština, víra, Praha, umění a starožitnosti. Jeden z oddílů je věnován milované ženě Jitce. Rozhovory vznikaly na přelomu let 2015-2016.