Kdo hledá, najde - Sunková, Lucie, 1974- (Políčko, 2018)
Holub Šedopírko, bydlící na půdě pětipatrového domu v Holečkově ulici, vypráví příběh Červeného medvídka, přesně tak jak se odehrál. Určeno mladším dětem.