Nesnáším tě - Keeland, Vi (Baronet, 2019)
Erotická romance dvojice amerických autorek o překvapivých nálezech, spalující vášni a touze po lásce na celý život. Charlotte netušila, co může objevit v obyčejném svatebním butiku, kam se rozhodla jít prodat vlastní svatební šaty. V jedněch krásných šatech nalezla všitý úchvatně romantický modrý vzkaz. V podpisu muže, který ho psal, pozná svého nového šéfa. Ten je sice mužný a krásný, ale romantický ani trochu, spíš by ho popsala jako arogantního cynika. Charlotte se rozhodne odhalit, jaký příběh se skrývá v minulosti muže, který ji neodolatelně přitahuje. Pomalu se s Reedem sbližuje a nalézá v něm postupně něco víc než jen skvělého milence. Dokáží společně překonat démony minulosti, aby našli lásku, která jim dovolí žít šťastně až navěky?