Posedlost - Ward, J. R., 1969- (Baronet, 2019)
Román pro ženy od oblíbené americké autorky o osudem pronásledované Anne a nevyzpytatelném hasiči Dannym. Pro oba dva byla jejich práce zároveň životní vášní i posláním, jediný okamžik však všechno změnil. Anne Ashburnová musela opustit pozici hasičky, pro niž byla ochotna obětovat cokoli, a přijmout místo vyšetřovatelky požárů. Znovu v sobě objeví zapálení pro práci až v okamžiku, kdy nebezpečný žhář začne ohrožovat město, ke kterému ji váže víc, než si je ochotná přiznat. Znovu se setkává s okouzlujícím, ale psychicky nevyrovnaným, Danny Maguirem. Danny se nenechá nikým a ničím svazovat, je ochoten při hašení riskovat cokoli, dokonce i svůj život. Setkání s Anne v něm probudí něco, o čem si myslel, že už nikdy nepozná. Anne a Danny se společnými silami pokouší odhalit totožnost žháře a zabránit mu v dalším zabíjení. Během toho se jejich vzájemné pouto prohlubuje a vzájemná láska by jim konečně zase mohla navrátit radost do života.