Tři ženy - Abbott, Jeff, 1963- (Ikar, 2019)
Psychologický thriller o dceři, která zoufale hledá svou matku - místo toho objeví další dvě zmizelé, které pojí stejné jméno. Její matka Beth beze stopy zmizela, přesto si je Mariah jistá, že by ji nikdy neopustila. Policie má podezření, že má ve všem prsty její otec. Mariah je ale přesvědčená, že by matce neublížil , a dala by cokoli, aby zjistila pravdu. Při pátrání na vlastní pěst zjistí, že nedávno zmizely další dvě ženy - obě jménem Beth. Je to náhoda, nebo mají všechny tři něco společného? Čím déle Mariah pátrá, tím znepokojivější se celý případ zdá... Nakladatelská anotace.