Snění - Barnett, Jill (Levné knihy, 2007)
Milostný příběh ze samého počátku 19. století líčí nástrahy krásné nespoutané dívky zhýralému příteli z dětství, který jejím snahám odolává jen do té chvíle, než oba upadnou do zajetí nebezpečných pašeráků.