Šarlatová vdova - Byrd, Nicole (Levné knihy, 2007)
Romantický příběh lásky mladé krásné vdovy, která po smrti manžela zůstala zadlužená, bez přátel a bez vyhlídek do budoucnosti. Setkání s charismatickým šlechticem vneslo do jejího života dobrodružství, naději a nakonec i skutečnou lásku.