Kurtizánin skandál - London, Julia (Levné knihy, 2011)
Jako z nefalšované "červené knihovny" působí příběh mladičké Kateřiny Bergeronové, které si povšimne samotný princ z Walesu. Touží po tom, aby se Kateřina stala jeho milenkou, protože si však nemůže dovolit společenský skandál, pověří vévodu Graysona, aby před londýnskou elitou předstíral, že právě on k ní zahořel spalující touhou, od níž ho nic nemůže odradit. Princ se domnívá, že právě tímto úskokem se mu podaří odpoutat pozornost od svých nekalých úmyslů, jejichž cílem je uchvátit Kateřinu do sítě svých temných vášní a prožít s ní vášnivý románek. Netuší ovšem, že Graysonova mise se z předstírání může změnit v opravdové a trvalé citové pouto...