Být tvou vyvolenou - Goodman, Jo, 1953- (Levné knihy, 2009)
Jádrem románu je vztah mladého anglického hraběte k šestadvacetileté ženě, která svým původem patří mezi aristokratickou elitu. Hlavní hrdina slíbí svému vojenskému veliteli v Indii, že mu podá zprávu o jeho neteři, s níž má zákaz se stýkat. Jak už to v dílech tohoto typu bývá, mezi hrabětem a plukovníkovou neteří vznikne hluboký vztah, jenž přes všechny peripetie nezadržitelně spěje ke zdárnému konci. Aby nezůstalo pouze u citových vazeb, je děj knihy zpestřen několika dalšími zápletkami: tu nejdůležitější patrně představuje pátrání po tajemném lupiči, který se pohybuje mezi příslušníky té nejvyšší londýnské společnosti. Je třeba poznamenat, že hrabě je jedním z členů Kompas klubu, spolku, který založil se svými třemi přáteli a v němž si každý z nich dal přezdívku podle světové strany. Je velmi pravděpodobné, že po tomto jeho příběhu budou následovat další, které se budou zabývat osudy jeho druhů.