Nestoudná - Byrd, Nicole (Levné knihy, 2008)
Milostný román sester-dvojčat, která od narození touží dostat se na prkna, která znamenají svět. Dámám jejich světa je však tento dobrodružný život odepřen, proto jsou sestry odhodlány dostat se k divadlu díky vlastnímu důvtipu.