Nepřestávej snít - Barnett, Jill (Levné knihy, 2009)
Příběh pětice opuštěných lidí - tří malých dětí a dvou dospělých, kteří se řízením osudu ocitají pohromadě na ostrově uprostřed Pacifiku. Vzájemná přitažlivost mezi Margaret a Hankem může přerůst v silný milostný cit, jen když budou oba chtít.