Divoká Teleri - Barnett, Jill (Levné knihy, 2008)
Milostný román v němž odvážná Teleri zachrání před jistou smrtí rytíře Rogera. Jejich společná budoucnost je značně nejistá, Teleri je obviněna z čarodějnictví a sira Rogera chce někdo potupně zabít. Možná se dokáží ochránit jen společně.