Sbohem, miláčku : skutečné kriminální případy (Top krimi (Víkend), 2011)
Podtitul "Skutečné kriminální případy" naznačuje podobně jako u ostatních svazků této edice, že se jedná opět o příběhy, které se po literárním zpracování, na němž se podílejí nejrůznější autoři, pokoušejí přiblížit a popsat události, jejichž dominantním prvkem se stal zločin v nejrozmanitějších podobách. Například hned v první próze řeší vyšetřovatelé vraždu čtyřicetiletého homosexuála, ve druhé je pak popsán téměř archivní případ z padesátých let minulého století, kdy se dvojice bratrů osm roků ukrývala v šumavských lesích před nástupem na základní vojenskou službu. Největší plochu však zaujímají pochopitelně příběhy ze současnosti.