Výlety s dětmi - Obůrková, Eva, 1967- (Kam v České republice (Computer Press), 2009)
Přepracované a rozšířené vydání uvádí více než šest stovek nápadů na různé tematicky zaměřené výlety. Jednotlivé kapitoly nabízejí výčet aquaparků, botanických i zoologických zahrad, muzeí, skanzenů, jeskyní, hradů, zámků, hvězdáren, divadel, středověkých vesniček nebo různých festivalů. Nejde o kompletní seznamy příslušných atrakcí, ale o osvědčené lokality, pokud možno s pravidelnou otevírací dobou, funkčním telefonickým a webovým spojením apod. V závěru jsou uvedeny veškeré kontaktní údaje a rejstřík zmiňovaných objektů a lokalit.