Na kole z Litomyšle : do Medžugorje, Londýna a k Hoře křížů - Jiříček, Petr, 1980- (Flétna, 2018)
Cerstopisné zážitkové vyprávění autora a cyklisty přivede čtenáře z pomezí Čech a Moravy do tří světových stran. Směrem na jih - do Bosny a Hercegoviny, na západ do Anglie a na severovýchod do Litvy.