Česko Slovensko : kde domov náš... - Turzonovová, Božidara, 1942- (Flétna, 2018)
Publikace představuje na fotografiích přírodní a kulturní krásy Česka a Slovenska v kontextu toho, co obě země lidsky, historicky a kulturně spojuje i toho, v čem jsou obě jedinečné.