Kepler62. - Parvela, Timo, 1964- (Host, 2018)
Třetí část napínavé šestidílné finsko-norské série vesmírného dobrodružství z budoucnosti. Pro děti kolem 10 let. Raketoplán startuje do vesmíru. Na jeho palubě je hrstka vyvolených dětí z celého světa, které byly vybrány k účasti na nebezpečné expedici do planetární soustavy Kepler62. Jejich první zastávkou je kosmická stanice na oběžné dráze Země. Třináctiletý Ari se stará o mladšího bratra Joniho a pátrá po ztracené kamarádce Marii. Roste v něm totiž podezření, že dospělí účastníkům výpravy něco zásadního tají. Nakladatelská anotace. Kráceno.