Jsi tam, brácho? - Herman, Marek, 1966- (Apak, 2019)
Kniha je souborem rozhovorů a debat autorů na téma výchovy malých dětí a rodinných vztahů. Autoři na základě vlastních zkušeností a znalostí zachytili neotřelým způsobem své názory na výchovu dětí do šesti let, ale také na vztahy v rámci rodiny. Za velmi důležitý považují vývoj do tří let věku dítěte, kdy se utváří devadesát procent osobnosti člověka. Co dalšího tito pedagogové zahrnuli do své publikace? Tak například se dočtete o tom, co je podle nich v životě podstatné nebo jaké je tajemství dobré výchovy. K tomu všemu přidali navrch příběhy autentických lidí.