Kočka, kam se podíváš - Scobie, Lorna (Knihy Omega, 2018)
Veselá obrázková knížka o sběratelství koček. Pro děti předškolního věku. Může někdo mít příliš mnoho koček? A co velké kočky s ostrými a velkými zuby? Odpověď najdeme v obrázkové knížce plné koček huňatých, macatých, skvrnitých i hubených. Tato autorská kniha je i výbornou interaktivní pomůckou při nácviku počítání a slouží ke zlepšení pozornosti při hledání nejrůznějších koček, kočiček a myšek.