Obejmi mě, prosím - Wechterowicz, Przemysław (Host, 2017)
Laskavý příběh o tátovi Medvědovi a jeho synkovi, kteří se vydávají do lesa, aby rozdávali přátelská a vřelá objetí. Pro společné čtení a povídání rodičů s nejmenšími dětmi.