Vyhořet může každý : příběhy a úvahy o syndromu postihujícím lidi (nejen) současných generací - Honzák, Radkin, 1939- (Destigma, 2019)
Kniha se věnuje třem životním příběhům v souvislosti s problematikou vyhoření. O své zkušenosti se v tomto ohledu podělí tři známé osobnosti: moderátor, operní pěvkyně či dvojnásobné mistryně Evropy ve sportovním aerobiku. Text obsahuje osobní zpověď moderátora a spoluatora knihy Aleše Cibulky, operní pěvkyně Dagmary Peckové a instruktorky aerobiku Olgy Šípkové. Všichni tři popisují příčiny i samotný vznik osobního a profesního vyhoření kvůli svým ambicím a přepracování. Nechybí informace o diagnóze, projevech vyhoření, o času rekonvalescence, vnitřních niterných pochodech, fyzických a psychických problémech či strastech v každodenním životě. Celou knihou se táhne též pohled odborníka z oblasti psychiatrie. V širší souvislosti je také text návodem, jak tento problém uchopit, jak se z něj poučit, jakou zvolit "léčbu" a jakým způsobem se z něj dokázat vrátit do normálního života a práce.