Jednou nohou v hrobě - Dán, Dominik, 1955- (Slovart, 2020)
V detektivním románu úspěšného slovenského autora pátrají osvědčení kriminalisté po pachatelích, kteří si počínali s mimořádnou krutostí. Oddělení vražd pod vedením kapitána Burgera má před sebou těžký případ. Na skládce byla nalezena část lidského těla a nedostatek stop nedává velkou naději na dopadení pachatele. Jak spolu souvisí ohavný nález, bankovní loupež a vykradení bytu majitelky módního salonu? Aby mohl být pachatel dopaden, musí policisté na tyto otázky najít odpověď.