Hluboká modř moře - Lamballe, Marie (Euromedia Group, 2020)
Romantický příběh z volné trilogie, jejíž kulisy tvoří divukrásná Bretaň, vypráví o mladé ženě, která se rozhodne rozkrýt dávné rodinné tajemství. Mladá učitelka Katy objeví po smrti svého otce sadu akvarelů, na kterých je zachycen romantický zámeček. Obrazy idylické krajiny ji neuvěřitelně přitahují. Její cesta vede do Bretaně, kde vypátrá nejen záhadný dům, ale i dramatický příběh velké lásky z období druhé světové války. Rozluštění rodinného tajemství ji umožní nalézt samu sebe a poslechnout hlas svého srdce.