Sofie První : Návrat do Nádhernie - Character Building Studio (firma); Disney Storybook Artists (Disney. Sofie První, 2017)
Bohatě ilustrovaných pět příběhů zavede malé čtenáře do světa kouzel, na pyžamový večírek i maškarní ples a do společnosti rozpustilého mláděte jednorožce.