Skryté karty : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Euromedia Group, 2019)
Detektivní inspektorka Kim Stoneová vyšetřuje v elitní soukromé škole, kde vládnou tajné spolky, záhadnou sebevraždu jedné ze studentek. Třináctiletá žákyně Sadie spáchá sebevraždu skokem ze střechy přímo ve škole, kde se učí úspěšné děti z bohatých rodin. Inspektorka Kim Stoneová je povolána k případu a již od začátku si je jistá, že vůbec nejde o sebevraždu, ale o vraždu. Jenže škola ani rodina nemají zájem, aby pravda vyšla najevo. A smrt Sadie zdaleka není jedinou tragédií, která se zde odehraje.