Moje maminka je nejsilnější na světě - Kent, Nicola (Host, 2019)
Krátký zvířecí obrázkový příběh o obětavosti maminek. Maminka medvědice unese ve svojí tašce všechno. Pověst o její síle se brzy roznese široko daleko a tak maminka postupně pomáhá nosit různé věci i známým a kamarádům - zebře nákup, lvovi prádlo, slonovi koberec a dokonce piano paní Plameňákové. Ale jednou si toho na sebe naloží prostě moc...