Jan Hus očima krejčího Ondřeje a panny Anežky - Němeček, Tomáš, 1973- (Velikáni do kapsy, 2015)
První díl zamýšlené zábavné série popisující naše slavné hrdiny tak, jak je neznáte. Pro čtenáře od 10 let.