Maltézská výměna - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2020)
Další pokračování volné řady politických thrillerů, v nichž má hlavní slovo bývalý vládní agent a špičkový kryptolog Cotton Malone. Papež zemřel a ve Vatikánu se chystá volba jeho nástupce. Jeden z kardinálů však místo příprav zamíří na Maltu, aby našel tajný dokument sepsaný císařem Konstantinem. Bývalý tajný agent Cotton Malone v Itálii právě pátrá po tajemné korespondenci mezi Mussolinim a Churchillem. Není ale sám. Stopy vedou k maltézským rytířům, v jejichž řádu dřímá zlo - sekta odhodlaná ovlivnit volbu papeže. Malone se ocitá uprostřed zběsilé honby za kardinálem, rytíři i ztraceným dokumentem. Nakladatelská anotace.