Pekelní andělé : sedmá část z cyklu De Vere Smith - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2019)
Další pokračování z cyklu "De Vere Smith" zavádí tentokrát titulního hrdinu na území Výmarské republiky, kde má odvrátit hrozbu elitních německých letců, nazývaných "Pekelní andělé". V roce 1929 se Británie, Francie a Spojené státy chystají demilitarizovat západní břeh Rýna. A to je důvod, aby se Smith po dlouhých šesti letech vrátil do Německa. Tamní nacionalisté, financovaní skupinou velkoprůmyslníků, totiž hodlají této příležitosti využít k pokusu začlenit dosud okupované území zpět do hranic Výmarské republiky. Proti spojeneckým vojákům, odcházejícím na západ, připraví sérii útoků, jejichž provedení svěří "Pekelným andělům", bývalým německým válečným letcům, kteří po válce odešli zkusit štěstí v Americe. Je nasnadě, že ten, kdo má někdejší stíhací esa z pověření britské tajné služby zastavit, nebude nikdo jiný než Obyčejný Smith a jeho muži z posádky Swordfishe. Nakladatelská anotace.