Animalium - Scott, Katie (Račte vstoupit do muzea, 2016)
Ilustrovaná publikace pro děti představuje přes 160 druhů zvířat. Druhy jsou seřazeny podle svého postavení v evolučním procesu a zachycují tak vývoj živočišné říše v průběhu času.