Star Wars : průvodce galaktického cestovatele - Fry, Jason, 1969- (Mapcards.net, 2019)
Průvodce nabízí autentický zážitek s využitím obrazových materiálů z archivu Lucasfilmu a špičkové rozšířené reality (AR), skýtajících jedinečnou příležitost k tištěnému i digitálnímu prozkoumávání galaxie. Nakladatelská anotace. Kráceno.