Sestřičky na příjmu - Douglas, Donna (Ikar, 2019)
Společenský román nás v roce 1937 počtvrté zavádí do londýnské nemocnice Nightingale a přínáší nové osudy oblíbených hrdinek. Na studentskou kolej přichází nová obyvatelka Jess Jagová a má velké plány. Chce se dostat co nejdál od své slavné rodiny z East Endu a zařídit si vlastní život. Její rodina ji však sleduje na každém kroku. Také další nováček, Effie O´Harová, se těší na nový začátek. Poté, co opustila svou rodnou vesničku v Irsku, si užívá Londýna. Ovšem stejně jako u Jess, ani její rodina není nikdy daleko. V případě Effie jde o její dvě starší sestry, které pracují jako zdravotní sestry přímo v Nightingale. Studentky třetího ročníku, Dora Doyleová a Lucy Laneová, byly již od začátku studií soupeřkami. Jak se ale blíží závěrečné zkoušky, zaplétají se obě do sítí tajemství, která by mohla ukončit jejich studia i jejich kariéry. Nakladatelská anotace. Kráceno.