Bretaňské zlato : třetí případ pro komisaře Dupina - Bannalec, Jean-Luc, 1966- (Knižní klub, 2016)
Komisař Dupin tentokráte zamíří na polostrov Guérande, kde již několik století místní získávají tu nejkvalitnější sůl. Motivem jeho cesty do těchto končin je prosba jeho známé investigativní žurnalistky, aby prověřil machinace v prostředí producentů soli. Dupinovi se zdá, že v tak úchvatném a podmanivém prostředí se nic nekalého neděje. Do té doby, než je mu usilováno o život a jeho známá beze stopy zmizí.