Tom Clancy: V oku bouře - Maden, Mike, 1960- (Vendeta, 2020)
Hlavní hrdina příběhu, Jack Ryan Jr., se v románu ze slavné série ocitá v předních liniích kybernetické války, a to přímo uprostřed vražedné tropické bouře. Bývalý americký senátor Weston Rhodes, předseda vážené společnosti, má problém a čelí krizovému rozhodnutí. Obrátí se na Hendley Associates, firmu, kde pracuje jeho starý známý Paul Brown, a požádá ho o pomoc. Co ovšem Rhodes ani Brown nevědí, je skutečnost, že Hendley Associates je jen zástěrkou pro přísně tajnou americkou zpravodajskou agenturu, pro niž pracuje i Jack Ryan Jr., syn amerického prezidenta. Brown s Ryanem jsou Rhodesem vyslaní na účetní audit jedné singapurské společnosti. Paul nemá o Jackově tajné identitě ani tušení, a Jack zase neví, že Rhodes pověřil Browna tajnou misí, kterou mu zadala přímo CIA. Brown však při plnění svého úkolu odhalí plán na zničení světové ekonomiky. Společně se pak Ryan s Brownem ocitnou v závodu s časem, aby zabránili globální katastrofě, a to i za cenu svého vlastního života. Nakladatelská anotace. Kráceno.