Mlsná huba - Váňová, Magda, 1954- (Šulc-Švarc, 2020)
Román zkušené autorky ženské literatury je zasazen do prostředí rodinné restaurace. Mlsná huba je restaurace, kterou si v 90. letech otevřeli v Kolíně manželé Reinovi. Jitka a Bohdan si sami zvolili restauraci jako svůj životní cíl. Jitka odmítla jít v medicínských stopách svých rodičů a zajímalo ji jen vaření a Bohdan se po jiných možnostech podnikání ani nerozhlédl, protože s čerstvým inženýrským diplomem přivedl Jitku do jiného stavu. O čtvrt století později se Bohdan potká s Laurou Navarovou. Tato oslňující kráska se mstí chlapům za to, jak ji oklamal jeden barový muzikant... Nakladatelská anotace.