V přímém ohrožení - McClure, Ken, 1942- (Klokan (Alpress), 2020)
Další z řady napínavých lékařských thrillerů s hlavním hrdinou Stevenem Dunbarem se týká problematiky nekalých obchodů s hrozbou smrtících virů. Při vyšetřování smrti dvou lékařů objeví Steven Dunbar, hlavní vyšetřovatel Vědeckolékařského inspektorátu, šokující spojitost s dalšími případy. Podobně zemřelých obětí bylo totiž mnohem více a zřejmě souvisí se zbohatnutím jisté skupiny lidí a smrtícím virem.