Lhář - Brady, A. F. (Host, 2020)
Americký psychologický thriller o chladnokrevném obhájci prominentních kriminálníků, který je nakonec sám obviněn z vraždy. Peter Caine, manhattanský advokát, jde vždy bezcitně a jistě za svým cílem. Obhajuje vrahy, pedofily a násilníky, kteří mají moc a peníze. Není zvyklý prohrávat. Práce a touha po úspěchu jsou pro něj nade vše. Peterův život se však obrátí naruby v okamžiku, kdy je zavražděna jeho bývalá milenka Charlie, dcera vlivného newyorského státního zástupce. A z její vraždy obžalují právě Petera.