Než řeknete hody hody - Schwarz, Regina, 1951- (Host, 2020)
Veršovaná velikonoční pohádka o radostech a strastech slepiček a velikonočního zajíčka během jednoho z největších svátků v roce. Bohatě ilustrovaná kniha nabízí rozptýlení pro chvíle jarní únavy. O zábavu se postarají například slípky jogínky, kapela rockerháčů, zaječí skejťáci nebo tur, který má zálibu v túrování. Svižné ilustrace skrývají mnoho vtipných detailů a dějem provází krátká básnička na každé dvoustraně.