Zvířecí detektivka. - Starobinec, Anna Al‘fredovna, 1978- (Fragment, 2020)
Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda! Truchlící vdova, hamižní advokáti, svědkové, podezřelí Přesně jak to má být v opravdové zvířecí detektivce. Detektiv Jezevec Starší a jeho pravá ruka, horkokrevný Jezevecour, už jsou pachateli na stopě.