Šesté dítě - Barker, J. D. 1971- (Domino, 2020)
Závěrečná část volné trilogie kriminálních thrillerů, v nichž detektiv Sam Porter svádí nesmiřitelný souboj s brutálním psychopatem, známým jako Opičí vrah. Když do budovy chicagské policie vstoupí Anson Bishop, hlavní podezřelý v případu Opičího vraha, nastane chaos. Nikdo netuší, že se chystá podat svědectví, které postaví na hlavu dosavadní vyšetřování a změní život všech zúčastněných. Zběsilý sled událostí odhaluje pravdu o netušeném motivu Opičákova vraždění a celý případ spěje k naprosto šokujícímu rozuzlení. Nakladatelská anotace.