Skvělá partie - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2020)
Román známé americké autorky o letní lásce a vyšetřování tajemného rodinného zločinu. Terri je dívka s jistou pověstí. Nezaslouží si ji, ale protože vyrostla na předměstí Summer Hillu, ví, jak to v maloměstě chodí. Jediný způsob, jak se vypořádat s klevetami, je ignorovat je, proto si hledí svého a vede letní resort u jezera. Když se jednoho dne vrátí domů, objeví ve svém domě pohledného cizince. Terri musí přiznat, že Nate Taggert je přesně její typ. Jenomže je zároveň zasnoubený s dcerou starosty a naprosto nedostupný. Ti dva se kupodivu spřátelí, zatímco si Nate zvyká na život u jezera. Pak však zaslechne řeči o Terri. Ví, že je Terri inteligentní, krásná a silná dívka, a tak se rozhodne odhalit zdroj těch lží. Terri chce hodit minulost za hlavu, jenže Nate se nezastaví, dokud neodhalí pravdu, i když by ta pravda mohla být víc, než oba dokážou unést. Nakladatelská anotace. Kráceno.