O neposedné opičce - Takáčová, Magdalena (Fragment, 2020)
Veselý příběh o malé opičce, která nechtěla spinkat. Žila byla v jednom pralese malá opička. Celý den běhala, skákala, šplhala po stromech, potápěla se v jezeře nebo honila motýly. I když už večer zívala na celé kolo, tvrdila ostatním zvířátkům, že se jí vůbec nechce spinkat. Je to vůbec možné? Nakladatelská anotace.