Setkání v Benátkách - Hannay, Barbara (Baronet, 2020)
Román pro ženy se tentokrát odehrává v italských Benátkách, kam se rodina po smrti otce rozhodla odjet strávit společnou dovolenou. Rok po smrti manžela pozve vdova své tři dospělé děti, aby s ní strávily dovolenou v romantických Benátkách. Bude báječné mít zase jednou svá ptáčata pod jednou střechou, a navíc ve městě, odkud pocházel jejich otec. Je však možné vrátit čas? Navzdory kouzlu Benátek je těžké udržet napětí, které bublá pod povrchem. Rodinné vztahy procházejí nelehkou zkouškou, zvlášť když na povrch vypluje šokující tajemství z manželovy minulosti. Nakladatelská anotace. Kráceno.