Globální úder - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2020)
Román je příběhem bývalého vynikajícího agenta britské tajné služby Charlese Streeta, jehož připravila o kariéru osudová chyba. Nyní se Charles Street protlouká, jak může, využívá svých kontaktů, které mu zbyly z dřívější doby, a stěží si vydělává na živobytí. Jednou se mu podaří zjistit informaci, která může zkompromitovat nového prezidenta Spojených států. Když se snaží svůj objev prodat, začnou ho pronásledovat ruští mafiáni. Musí se ukrýt. Bývalí vojáci John Porter a John Bald jsou tajnou službou MI6 vysláni do Washingtonu. Jejich úkolem je najít Streeta dříve, než ho vypátrají Rusové. Jejich akce, která měla být původně jednoduchá a rychlá, se změní v nelítostný boj. Vysloužilci Pluku SAS musejí vynaložit velké úsilí, aby přežili a splnili úkol. Nakladatelská anotace. Kráceno.